Horgászoknak, kirándulóknak

hajóbérlés - motorcsónak bérlés - horgászat - vízisport - kirándulás

Horgászoknak

A horgászoknak kínálunk lehetőséget jó közép-dunai halfogó helyek felfedezéséhez engedély nélkül vezethető hat személyes motoros csónakokkal. A hajókat elláttuk az optimális fogási eredményhez szükséges felszerelésekkel.(A hely megközelítéséhez csendes villanymotoros hajtással és halradarral.) Természetesen a kezdő folyami horgászoknak segítséget nyújtunk a vízállástól függő ideális helyek megtalálásában. Az időpont kiválasztásánál igazodunk a halak étkezési szokásaihoz ezért pirkadattól napnyugtáig lehet bérelni hajóinkat akár éjszakai vízen tartózkodással.

Kirándulóknak

A kirándulóknak, természet szeretőknek biztosítunk családi hatszemélyes engedély nélkül vezethető motorcsónakokat és minden felszerelést, ami egy jó kikapcsolódáshoz szükséges. (Bogrács, napernyő, távcső stb.…) Segítünk az ideális kikötőhely és a természeti szépségek megtalálásában.

Oktatás

A vízi jártassággal nem rendelkezők részére tartunk elméleti és gyakorlati informális oktatást a motoros csónakok használatáról és a közlekedés szabályairól. A bérlés nem automatikus, csak megfelelő ismeretekkel rendelkezőknek ajánljuk. Igény esetén képzett kapitányt tudunk biztosítani hajóinkhoz.

Bérleti díjak

A bérleti díjak és szolgáltatások az árlista menüpontban.


A horgászoknak görbüljön, a kirándulóknak kellemes időtöltést kívánunk!

"Egy hajó keletre, a másik nyugatra Ugyanazzal a széllel.
A vitorla az És nem a szélvihar Mely eldönti, hol ér utol az éjjel."

- Ella Wheeler Wilcox

duna
dunaújvároi duna